Πάρτυ

Το UNDER VR είναι ο πρώτος χώρος εικονικής πραγματικότητας στην Πάτρα, στον οποίο μπορείτε να διοργανώσετε τα πάρτυ σας.
Η επιχείρηση μας φέρνει έναν πρωτοπόρο τρόπο διασκέδασης στην πόλη μας και διοργανώνει πάρτυ που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Το προγράμματα των πάρτυ που διοργανώνουμε δεν είναι τυποποιημένα, αλλά διαμορφωμένα πάνω στο προφίλ και τις ανάγκες των παιδιών.
Σε συνεργασία με εσάς οργανώνουμε ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο ανταποκρίνεται στο χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε καθώς και στις ανάγκες σας, αυτό αφορά την διάρκεια αλλά και τις εφαρμογές και παιχνίδια που επιθυμείτε να βιώσετε.

Διαθέτουμε πάνω από 30 διαφορετικές εμπειρίες ή παιχνίδια, έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα σας.
Υπάρχουν παιχνίδια ομαδικότητας, διασκέδασης που έχουν την ιδιότητα να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά να συσφίξουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.
Άλλες εμπειρίες σας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, άλλες σας βάζουν να ζωγραφίσετε σε τρισδιάστατο περιβάλλον.
Υπάρχουν και παιχνίδια δράσεις που παίζουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα που θα σας κάνουν να γυμναστείτε και να αυξήσετε την ευλυγισία του σώματος σας.
Ακόμη μπορείτε να δράσετε σαν σούπερ ήρωες, αλλά και να γίνετε διάσημος σέφ ή να βυθιστείτε βαθιά στον ωκεανό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια των εφαρμογών μας και έχει μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας στον τομέα του VR,
θα συζητήσει μαζί σας και θα σας καθοδηγήσει στο να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα, και αυτό που θα σας βοηθήσει να ζήσετε μία εμπειρία που θα την θυμόσαστε για καιρό.

Τιμοκατάλογος πάρτυ:

Στον χώρο σας (στο σπίτι σας): 
– για 2 ώρες 150  μέχρι 6 παιδιά
– για 3 ώρες 180 ευρώ μέχρι 10 παιδιά
– για 4 ώρες 210 ευρώ μέχρι 14 παιδιά

Για να κλείσετε πάρτυ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικός: 2610622201

 

( Σημείωση: για την προστασία όλων μας, οι μάσκες VR αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση με μαντιλάκια που έχουν αντιβακτηριακή και αντιική δράση και σκοτώνουν τον covid-19 )

διοργανωση παιδικα παρτυ

μικρα & μεγαλα παιδια 

Πάτρα