Συχνές Ερωτήσεις

Εικονική πραγματικότητα ή VR (Virtual Reality) ονομάζεται η προσομοίωση ενός πραγματικού ή φανταστικό περιβάλλοντος από έναν υπολογιστή. Στην τρέχουσα τεχνολογία VR χρησιμοποιούνται ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, ακουστικά και τα αντίστοιχα χειριστήρια με τα οποία επιδράς στο περιβάλλον.

Οι υπολογιστές και το hardware που χρησιμοποιούμε στο UNDER VR είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τις μέγιστες αποδόσεις εικονικής πραγματικότητας. Επίσης διαθέτουμε τις καλύτερες εφαρμογές και συνεχώς προσθέτουμε και άλλες. Τέλος, τα δωμάτιά μας καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση στον χρήστη.

Φυσικά και μπορείς να αγοράσεις το δικό σου σύστημα! Το πλεονέκτημα του να χρησιμοποιήσεις τον δικό μας εξοπλισμό είναι ότι το κόστος των headsets και ενός υπερσύγχρονου υπολογιστή που να “σηκώνει” τις απαιτήσεις των VR εφαρμογών είναι πολύ μεγαλύτερο από το να νοικιάσεις ένα δωμάτιο από το UNDER VR για 5-10 ώρες τον μήνα. Επίσης η βιομηχανία του VR βρίσκεται στα αρχικά της βήματα και έτσι ο εξοπλισμός αναμένεται να αλλάζει συχνά.

Σε περίπτωση που έχουμε κενό δωμάτιο όταν έρθεις, με χαρά μπορούμε να σου προσφέρουμε ένα δοκιμαστικό 5λεπτο. Προσοχή όμως! Μόλις το δοκιμάσεις δεν θα θέλεις να σταματήσεις!

Δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας. Υπάρχουν ωστόσο εφαρμογές όπου απαιτείτε κάποιο ελάχιστο ύψος για την βέλτιστη εμπειρία. Φυσικά απαραίτητη είναι η συναίνεση του κηδεμόνα για τα ανήλικα παιδιά.

Φυσικά! Οι μάσκες (headsets) είναι σχεδιασμένες να δέχονται γυαλιά μυωπίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έχουμε πολλές εφαρμογές οι οποίες δίνουν την δυνατότητα να παίξεις μαζί με κάποιον φίλο σου ή με κάποιον άλλο άνθρωπο online. (βλέπε κατηγορία εμπειριών Multiplayer)

Ο καθένας βρίσκεται στο δικό του δωμάτιο VR και κινείται εκεί, ενώ βλέπει, ακούει και μιλάει με τον φίλο του μέσα στην εμπειρία!

Προτείνουμε να έρθεις μαζί με την παρέα σου γιατί με το Multiplayer η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική.

Το κόστος ενοικίασης ενός δωματίου είναι :

– 1 ώρα      >>>    17€

– 30 λεπτά  >>>  10€ 

Μπορείς να έρθεις όποια στιγμή θέλεις, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα βρεις διαθέσιμο δωμάτιο. Για να είσαι σίγουρος 100% προτείνεται να κλείσεις το/τα δωμάτια προκαταβολικά.

Μπορείς εύκολα να κλείσεις ραντεβού με τους εξής τρόπους:

– τηλεφωνικά στο 2610 622201

– στο facebook: https://www.facebook.com/pg/UNDER-VR-359803221492408/about/?ref=page_internal

στο instagram: https://www.instagram.com/undervrpatras/?hl=el

Οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι

– Ονοματεπώνυμο

– Ο αριθμός των δωματίων που επιθυμείς να κλείσεις

– Ο χρόνος ενοικίασης κάθε δωματίου